Twintig luxe bungalows, praktisch gelegen aan de Franse Atlantische kust (tussen Bordeaux en de Spaanse grens), in de bossen en nabij prachtige stranden, zijn te huur voor de zomervakantie 2010.

De bungalows maken deel uit van het park Village Ocelandes en liggen in een bosrijke omgeving.

Het park heeft allerlei voorzieningen waaronder een zwembad met apart kinderbad, speeltuin, sportveld, tennisbaan, tafeltennistafels en draadloos internet.

In de omgeving kan men heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren en desgewenst surfen in de heerlijke branding.

De aangeboden bungalows zijn modern en luxe ingericht met o.a. een keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en keramische kookplaat. Daarnaast beschikken de meeste bungalows over een eigen wasmachine en wasdroger.

Beneden hebben de bungalows een gezellige woonkamer, televisie (ook Nederlandse zenders), een eetkeuken, ruime badkamer met één of twee wastafels, douche en een apart toilet.

Boven hebben de meeste bungalows twee aparte slaapkamers met comfortabele boxspring bedden.

Sommige bungalows beschikken over een babybed, kinderstoel, kinderspeelgoed, kinderservies/bestek en een traphekje. Vraag hiernaar bij uw reservering.

Op het park is Nederlands sprekend management aanwezig.

Huurprijzen variëren van € 350 tot € 995.

Bel voor meer informatie over de omgeving, het park, de bungalows en reserveringen:

Telefoon: 035 - 683 9456

Mobiel: 06 - 1792 2262

Tot ziens op Village Ocelandes,

Babette

Voor meer informatie, ga naar: Village Ocelandes